NAĐITE SEBI POSAO....
     u najboljim klubovima ( klubovi imaju svoje bolje i lošije sezone za zarađivanje, mi znamo kada je najbolje vreme u određenoj zemlji ili klubu za rad tako što nadgledamo klubove konstantno preko naših agenata)

NEMOJTE sami kontaktirati klub! Pustite nas da nađemo posao za Vas BESPLATNO. Mi smo profesionalci i znamo kako da nađemo klub i posao koji bi Vam najviše odgovarali.

BUDITE SIGURNI SA NAMA....
      Svi naši klubovi su sigurni i bezbedni i nude visoke standarde rada za naše plesačice. Od 2000. godine radimo ovaj posao i znamo dobre klubove u svakoj zemlji.

PREGOVORI za uslove rada....
       pregovaramo za Vas, najbolji uslovi rada, dobra plata (bićete uvek poštovani od strane drugih plesačica i osoblja u klubu)

SARADNJA SA NAMA...
       Garantujemo za Vaš novac ako ga klub ne isplati (detaljnije u ugovoru)

POMAŽEMO VAM KAD...
       Kada klub ne poštuje Vaše uslove rada, osoblje se ne odnosi sa poštovanjem prema Vama, problem koje Vam zadaju ostale zaposlene devojke ili bilo koji drugi problem...odmah nam se            obratite na +44 741 842 9076 i mi ćemo Vam pomoći.

PROMENA KLUBA...
      Ako niste zadovoljni radom kluba ili novcem koji zarađujete tamo, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam odmah naći novi klub.

NAŠE TAKSE...
      Naši plesači nam ne plaćaju nikakvu proviziju. Uslovi rada su bolji nego kada radite sami ili sa drugim agencijama. 

BUDITE ISKRENI...
     Ako ste iz bilo kojih razloga postali nedostupni za posao obavestite nas na vreme, kako bismo i kasnije uspeli da Vas anagažujemo. Informišite nas uvek ako planirate da dovedete svoje prijateljice u klub sa sobom. Uvek nas obavestite kada odlučite da napustite klub i kada odlučite da se ponovo vratite.